20. zimski festival dečije rekreacije

.

 U hotelu Junior Brezeće je od 25.2. do 3.3.2018 godine održan dvadeseti po redu dečiji festival zimske rekreacije, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Učesnici su bili učenici osnovnih škola "Dašo Pavičić" iz Herceg Novog, "Livade" i "Prešerje" iz Ljubljane, "Šarski odred", "Rajko Urošević" i "Staja Marković" iz Štrpca, kao i učenici osnovnih škola sa opštine Vračar.

Kako nam nije nedostajalo snega ove godine, prepodnevne aktivnosti su izvođene napolju (alpsko i nordijsko skijanje, hodanje na krpljama, kliskanje, sportski poligoni i igre bez granica), a popodnevne aktivnosti su izvođene u salama hotela (radionice, kvizovi, kontakt klubovi, nadmetanja i večernji program).

Sve aktivnosti su sa sobom nosile i bodovanje, te je na kraju boravka najveći broj bodova osvojila i bila nagrađena ekipa iz Herceg Novog.

Zahvaljujemo se svim učesnicima, pratiocima, animatorima i domaćinima na sjajnom provodu i lepom druženju.

 

Fotogranije možete da pogledate na sledećem linku https://www.facebook.com/pg/SportzasveBeograd/photos/?tab=album&album_id=1806762139384827